Europa League

Μαυρίας: «Να αποκτήσουμε διάρκεια»

Για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο ο Παναθηναϊκός, οφείλει να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι του, όπως τόνισε ο Χάρης Μαυρίας μετά τη νίκη επί της Μάριμπορ. Παράλληλα, ο διεθνής άσος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι «πράσινοι» θα πάνε στο Λονδίνο για να κυνηγήσουν τη νίκη-πρόκριση.

Για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο ο Παναθηναϊκός, οφείλει να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι του, όπως τόνισε ο Χάρης Μαυρίας μετά τη νίκη επί της Μάριμπορ.

Παράλληλα, ο διεθνής άσος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι «πράσινοι» θα πάνε στο Λονδίνο για να κυνηγήσουν τη νίκη-πρόκριση.

«Είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τέλος κουραστήκαμε για αυτό ανέβηκαν οι αντίπαλοι, όμως πήραμε αυτό που θέλαμε. Πιστεύω πως θα πάμε στο Λονδίνο για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το προσεχές ματς με τον Πλατανιά:

«Ισχύει ότι έχω πει για την Ευρώπη ισχύει και για το Πρωτάθλημα. Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια. Αν έχουμε διάρκεια μπορούμε να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x