Europa League

Αθανασίου: «Απέτυχε στις προσδοκίες που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός, δεν θα πάρει πρωτάθλημα με αυτές τις αδυναμίες»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα επαναλαμβανόμενα λάθη του Παναθηναϊκού που έφεραν τον αποκλεισμό και ενδέχεται να του κοστίσουν τον τίτλο αν δεν τα αποφύγει στη συνέχεια της σεζόν.

«Ο Παναθηναϊκός χθες για ακόμα μια φορά αυτοκτόνησε ποδοσφαιρικά, αδίκησε τον εαυτό του και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, όταν σε τέσσερα σερί ματς δεν είναι τυχαία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσει τα πράγματα γιατί αλλιώς πρωτάθλημα δεν θα πάρει. Κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ από την χειρότερη επιθετικά ομάδα σε όλο το Europa League, ενώ ήθελε μόνο την ισοπαλία. Σόκαρε λίγο αγωνιστικά στο πρώτο ημίωρο η Μακάμπι Χάιφα τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και έτσι η εικόνα της αναμέτρησης δεν ήταν για να χάνει ο Παναθηναϊκός και κάνει δώρο αυτό το γκολ. Από το 30’ και μετά την έχει πατήσει, έχει γύρει το γήπεδο, αλλά τί να το κάνεις; Ήταν κάκιστη η ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού χθες, είναι απίστευτος ο τρόπος που χάνει τα παιχνίδια φέτος στην Ευρώπη. Από όλα αυτά τα χαζά ατομικά λάθη, έμεινε εκτός», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» πέτυχε τον πρωταρχικό του στόχο στην Ευρώπη αλλά οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά τις πρώτες αγωνιστικές και το γεγονός ότι ήθελε μόνο έναν βαθμό στο τέλος, ωστόσο αποκλείστηκε, συνιστούν αποτυχία.

Ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη θα κοιτάξει να πάρει έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά η εικόνα του μέχρι σήμερα δείχνει ότι αυτός που θα έρθει θα πρέπει να γίνει βασικός και να… βάλει σφραγίδα.

Ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι μονόδρομος το 2x2 με Ατρόμητο και Βόλο για τους «πράσινους», προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος που είναι και ο πρωταρχικός στόχος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x