Europa League

Γλύκος: «Δε μας ικανοποιεί η ισοπαλία»

Στο ότι η ισοπαλία δεν είναι καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ στάθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος, τονίζοντας πως όλοι στον «Δικέφαλο» ήθελαν τη νίκη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, θεώρησε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, καθοριστικό το ματς στη Ρωσία και πως πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να χρησιμοποιηθείς.

Αναλυτικά: «Σήμερα παίξαμε για τη νίκη και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις, καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεν ήρθε το γκολ, δεν μας έκατσε και κάποια φάση. Δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς έχουμε δείξει στα άλλα ματς πως μπορούμε να σκοράρουμε. Χάσαμε και οι δύο ευκαιρίες και η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Μπορούμε να προκριθούμε. ‘Κλειδί’ είναι το επόμενο ματς. Θα είναι δύσκολο, γιατί η ρωσική ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά θα προσπαθήσουμε.

Προσπάθησα να δώσω ό,τι μπορούσα στην ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής. Είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε το ‘μηδέν’. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλάζει και πρέπει συνέχεια να είσαι έτοιμος και να προσπαθείς. Το Μουντιάλ ήταν πριν ενάμισι χρόνο. Συνεχίζω την προσπάθεια, όπως όλοι μας».

Ο Μιγκέλ Βίτορ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του. «Πονάω αρκετά. Θα κάνω εξετάσεις την Παρασκευή. Θα δούμε τι θα γίνει. Φοβάμαι μήπως έχω σπάσει κάτι. Το ματς ήταν ισορροπημένο. Τώρα δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να νικήσουμε στη Ρωσία. Για να αλλάξει η ψυχολογία, πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ο Μαρίν Λέοβατς συμπλήρωσε πως: «Το βαρύ γήπεδο ευνόησε τους Ρώσους. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέρουμε. Έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι ξεκούραστος. Πρέπει να νικήσουμε για να αντιστραφεί η ψυχολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x