Europa League

Μαραθιανός: «Ο Αλμέιδα δεν πτοείται ποτέ από τις απουσίες»

Στην ικανότητα του Αλμέιδα να βρίσκει λύσεις για κάθε απουσία αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαραθιανός εν όψει της αποψινής δύσκολης αποστολής της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ.

Καμία απουσία δεν είναι ικανή να πτοήσει τον Ματίας Αλμέιδα, όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Άμστερνταμ για τον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, Γιώργος Μαραθιανός.

«Είναι αρκετά τα προβλήματα και σε κομβικές θέσεις για την ΑΕΚ. Ο Πινέδα και ο Πόνσε είναι οι τελευταίες απουσίες, ενώ γνωρίζαμε από πριν αυτές των Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Στάνκοβιτς. Επίσης ο Γιόνσον ίσως δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Γαλανόπουλο να ξεκινά δίπλα στον Σιμάνσκι στο κέντρο», ανέφερε αλλά πρόσθεσε:

«Ο Αλμέιδα δεν πτοείται ποτέ από τα προβλήματα και το έλεγε και χθες στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλει πάντα να παίζει για τη νίκη και θεωρεί… βαρετό να παίζεις για την ισοπαλία. Θυμίζω ότι στο Μπράιτον η ΑΕΚ είχε πάει με ακόμη περισσότερα προβλήματα και έπαιζε με την ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπη εκείνη την περίοδο, αλλά την κέρδισε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x