Europa League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν πανηγυρίζει αλλά θα ξαναπαίξει Φλεβάρη στην Ευρώπη για… 11/13»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή… συνέχεια που θα έχει ο Ολυμπιακός ξανά τον Φεβρουάριο, αλλά και τη σημασία του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθύμισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι μετά τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όταν ο Ολυμπιακός είχε έναν βαθμό ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκό από τέσσερις, είχε κάνει την εκτίμηση ότι μπορεί να γίνουν οι «ερυθρόλευκοι» η μόνη ομάδα που θα προχωρούσε στην Ευρώπη από αυτή τη διοργάνωση. Έκτοτε οι δύο δεν πήραν ούτε βαθμό και ο Ολυμπιακός έξι.

Τόνισε πάντως πως δεν είναι για να πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός που συνεχίζει στο Conference League υποσκελίζοντας την Μπάτσκα Τόπολα, αλλά έχει σημασία ότι έφτασε τους 7 βαθμούς νικώντας τη Γουέστ Χαμ, ενώ πέρσι είχε μόλις 2 πόντους και παράλληλα για 11η φορά τα 13 χρόνια θα συνεχίσει να παίζει Φλεβάρη στην Ευρώπη.

Για τη συνέχεια στο Conference League είπε ότι τον πρώτο λόγο έχουν οι ομάδες από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι επισήμανε την παρουσία των τριών από το Βέλγιο και του Άγιαξ.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό είπε ότι ήταν χθες μια καλή βραδιά στην οποία θα πρέπει να δώσει συνέχεια στις Σέρρες τη Δευτέρα, ειδάλλως αυτό το 5-2 θα είναι απλώς μια αντίδραση μετά την αλλαγή προπονητή, όπως και πέρσι που είχε αναλάβει ο Ζοσέ Ανιγκό και είχε νικήσει 3-1 τον ΠΑΟΚ αλλά μετά έφαγε πέντε γκολ από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x