Europa League

Βρήκε δίχτυα και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα και κατέρριψε ακόμη ένα ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο του Europa League ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα και έκανε δική του την τρίτη θέση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκή συνέχεια στα playoffs του Europa Conference League.

Το πέμπτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ και έγραψε ιστορία! Συγκεκριμένα, έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία των Πειραιωτών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε ηλικία 36 ετών, 10 μηνών και 9 ημερών.

Ο Μαροκινός ξεπέρασε τον Εστέμπαν Καμπιάσο που διατηρούσε μέχρι εκείνο το σημείο το ρεκόρ, με το γκολ που είχε σημείωσε απέναντι στην Μπεσίκτας σε ηλικία 36 ετών 6 μηνών 21 ημερών.

Να σημειωθεί, δε, πως ο Ελ Αραμπί είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά κύπελλα με 19 τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x