Europa League

Νικολογιάννης: «Επικίνδυνο το ματς με τη Μακάμπι - Πρέπει να έχει τον έλεγχο του αγώνα ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε τι ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα.

Εξαιρετικά επικίνδυνο χαρακτήρισε το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι το παιχνίδι κρύβει κινδύνους για τους πράσινους οι οποίοι -όπως ανέφερε- μπορούν να βγουν μόνο χαμένοι από το ματς.

Εξηγώντας την παραπάνω ατάκα επεσήμανε ότι είναι απαιτητό από τους ίδιους τους παίκτες η νίκη και η πρόκριση που ακόμη και να έρθει δεν θα πει κανείς «μπράβο» ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει εντονότατη κριτική στην ομάδα, κάτι που θα είναι άδικο.

Αναλύοντας το ματς και τις συνθήκες αυτού του αγώνα στάθηκε στην ανάγκη οι πράσινοι να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ επεσήμανε ότι η Μακάμπι φάνηκε κουρασμένη από τα πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα κάτι που ενδεχομένως να είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που έχουν μελετήσει πολύ την ομάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα και τι ανέφερε για την πιθανή 11άδα της ομάδας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x