Europa League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει την πίεση και πρέπει να ανταποκριθεί – Ευλογία ο Γιοβάνοβιτς για το ποδόσφαιρό μας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο «πρέπει» που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για πρόκριση επί της Μακάμπι Χάιφα και εξήρε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα όσα είπε για τη βία στην Ελλάδα.

Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση επί της έμπειρης Μακάμπι Χάιφα και την πίεση που καλείται αυτός να διαχειριστεί, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι μια προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να επανέλθει στην Ευρώπη και αν αύριο περάσει θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Και μετά, από τον Φλεβάρη, θα μπορεί να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται χωρίς πίεση. Γιατί, αυτή την στιγμή την έχει την πίεση, η Μακάμπι Χάιφα έχει την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να βγει κερδισμένος αύριο. Αν νικήσει, η Μακάμπι δεν έχει την λάμψη της Βιγιαρεάλ, ενώ αν χάσει θα είναι καταστροφικός ο αποκλεισμός. Θα πρέπει λοιπόν να ανταποκριθεί σε αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του Γιοβάνοβιτς για όσα γίνονται στην Ελλάδα, τονίζοντας: «Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι όλοι για την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο πολύ οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ένας κύριος με κάπα κεφαλαίο βρίσκεται στον πάγκο. Δείχνει σε άλλους συναδέλφους του το πως θα πρέπει να μιλάει την ίδια στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έλεγε πάλι τα ίδια. Η διαφορά ανάμεσά τους είναι χαώδης και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι παράδειγμα προς μίμηση».

Σε επίπεδο 11άδας του «τριφυλλιού», ο Νικολογιάννης σχολίασε πως είναι ανοιχτή μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με προβάδισμα του Χουάνκαρ, ενώ Βιλένα και Τσέριν διεκδικούν άλλη μια στα χαφ.

Και υπενθύμισε πως ακόμα δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να πάνε στη Λεωφόρο την τελευταία στιγμή.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x