Europa League

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Αιφνιδιάστηκε από τη Μακάμπι - Δεν είχε καθαρό μυαλό για να εκτελέσει»

To σχόλιό του για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι Χάιφα έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην ήττα-αποκλεισμό από την Ευρώπη του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι Χάιφα αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά με το που κρίθηκε η ήττα των «πρασίνων» από τους Ισραηλινούς, σχολίασε: «Αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό με το πώς μπήκε στο παιχνίδι η Μακάμπι και είχε την τύχη να βάλει και γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε τρόπο να απαντήσει στο δικό του καλό διάστημα. Είχε μια σιγουριά ότι αργά ή γρήγορα θα το βάλει το γκολ, αλλά η Μακάμπι μπήκε πιο ορμητικά και τον αιφνιδίασε. Τα γκολ ήταν από λάθη ατομικά. Είχε ατυχία ο Παναθηναϊκός, αλλά του έλειψε το καθαρό μυαλό να εκτελέσει σωστά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως: «Είναι πράγματι χειρότερη από πέρυσι, όμως ακόμη και χθες ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες και για να βάλει παραπάνω γκολ. Από ένα σημείο και μετά άρχισε λογικά να ρισκάρει ο Γιοβάνοβιτς».

Tέλος, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ, ανέφερε: «Έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Να μου πεις δεν τον είχαν πριν; Μπορεί ναι, αλλά τώρα δεν έχουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα επικεντρωθούν στους εγχώριους στόχους. Έχουν τέτοιες βάσεις, καλούς προπονητές, δεν θα δούμε αναταράξεις».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x