Europa League

Όρθια η Ντνίπρο!

Με το… ύπουλο 0-0 έφυγε η Νντίπρο από το Βέλγιο, αποκτώντας μικρό προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League εις βάρος της Κλαμπ Μπριζ.

Μικρό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League έκανε η Ντντίπρο, καθώς βγήκε… στεγνή (0-0) από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης που διεξήχθη στο Βέλγιο.

Οπότε, η ομάδα που απέκλεισε στους «32» τον Ολυμπιακό και στους «16» τον Άγιαξ (στην παράταση) έχει το πάνω χέρι για να σφραγίσει εισιτήριο για τους «4» στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (23/04, 22:05), αλλά αρκετές φορές τα ματς σε νοκ άουτ φάσεις που λήγουν χωρίς σκορ κρύβουν... εκπλήξεις.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρουν «κάβα» καλό αποτέλεσμα ενόψει της δεύτερης «μάχης», όμως από την άλλη διατήρησαν αλώβητο το σπίτι στο φετινό Europa League. Δεν έχει περάσει κανείς από εκεί φέτος, ενώ έχουν υποδεχθεί οι Βέλγοι μεταξύ άλλων Μπεσίκτας, Τορίνο, Κοπεγχάγη και Άαλμποργκ.

Μέτριο ποιοτικά το ματς, με τους φιλοξενούμενους σε κάποια μικρά ξεσπάσματα να προσπαθούν να «κλέψουν» το ματς, ενώ γενικότερα οι δύο αντίπαλοι δεν πήραν πολλά ρίσκα στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κλαμπ Μπριζ (Μισέλ Πρεντόμ): Ράιαν, Ντε Φο, Ντε Μποκ, Μέκελε, Σίλβα, Βάσκεζ, Ρεφαέλοφ (89’ Κοούπμαν), Φόρμερ, Ιθκιέρδο (79’ Ντιέρχ), Ουλαρέ (72’ Ντε Σούτερ)

Ντνίπρο (Μιρόν Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντάγκλας, Λούκεβιτς, Κανκάβα, Λέο Μάτος, Τσεμπεριάτσκο, Φεντόρτσουκ, Ροτάν (89’ Μπέζους), Κάλινιτς (78’ Σελέζνιοφ), Κονοπλιάνκα

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα

Γήπεδο: Γιαν Μπρέιντελ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x