Europa League

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε Σαραβάκο και Βαζέχα ο Ιωαννίδης!

Με τα 7 ευρωπαϊκά γκολ που πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης ξεπέρασε τις επιδόσεις Δημήτρη Σαραβάκου και Κριστόφ Βαζέχα, όντας πίσω μόνο από τον Αντώνη Αντωνιάδη με τα 10 γκολ σε μια σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Δύο ζωντανούς θρύλους του Παναθηναϊκού ξεπέρασε ο Φώτης Ιωαννίδης, με το γκολ που πέτυχε στην χθεσινή (14/12) ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του από τη Μακάμπι Χάιφα, με 2-1.

Συγκεκριμένα, με εκείνο που πέτυχε στο 89ο λεπτό του αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στην ισραηλινή ομάδα, ο 23χρονος διεθνής σέντερ φορ έφτασε τα επτά τέρματα τη φετινή σεζόν.

Επίδοση η οποία αφενός τον κατατάσσει στην ιστορία του «τριφυλλιού», αφετέρου του επέτρεψε να ξεπεράσει «μεγαθήρια» του Συλλόγου…

Για τους Δημήτρη Σαραβάκο και Κριστόφ Βαζέχα, που είχαν σταματήσει στα έξι τέρματα, ο λόγος, όπως επίσης και οι Μιχάλης Κωνσταντίνου-Δημήτρης Σαλπιγγίδης!

Είναι ενδεικτικό ότι, περισσότερα ευρωπαϊκά γκολ μέσα στην ίδια χρονιά, έχει πετύχει μόνο ο αξεπέραστος Αντώνης Αντωνιδάδης, μετρώντας 10 τέρματα.

Παράλληλα, ο Ιωαννίδης κατάφερε να βρει δίχτυα στα πέντε από τα έξι παιχνίδια στη φάση των ομίλων για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μένοντας… άσφαιρος μόνο στο 0-0 του Ισραήλ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x