Europa League

Νικολογιάννης: «Πρώτο δυνατό σοκ για όλους στον Παναθηναϊκό – Θέλει έναν leader στην άμυνα, κάνει παιδικά λάθη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έκανε βήμα πίσω μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι, τόνισε πως τρώει γκολ για… πλάκα και κατέγραψε την ευθύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

To… μαύρο κουτί του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη «άνοιξε» ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας πως ήρθε αυτός από τη Μακάμπι Χάιφα.

«Αυτός ο αποκλεισμός είναι το πρώτο δυνατό σοκ της σεζόν για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Δεν λέω μόνο για τον κόσμο, αλλά και οι παίκτες ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Με βάση τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η ίδια η ομάδα, ο χθεσινός αποκλεισμός είναι βήμα πίσω. Οτιδήποτε άλλο πούμε είναι λάθος, έχει εξήγηση. Το γεγονός ότι ήταν καλύτερος για 60’, έκανε τόσες ευκαιρίες και έφυγε και ηττημένος, δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχει συμβεί τόσες φορές, από το πουθενά γίνονται δώρα δεν είναι ότι τον πατάει ο αντίπαλος. Λείπει από την άμυνα ένας leader, ένας παίκτης που θα καθαρίζει τις φάσεις, έχει γίνει μεγαλύτερο από την απουσία του Μάγκνουσον που έχει τεράστια προσωπικότητα. Το θέμα είναι όταν καίει η μπάλα, να μην γίνεται το λάθος, το μετά δεν έχει τόσο σημασία. Ο Παναθηναϊκός φέτος δέχεται γκολ για πλάκα, κάνει λάθη παιδικά και στην Ευρώπη τα πληρώνεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε πως ναι μεν το «τριφύλλι» έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, αλλά, όταν του δίνεται η ευκαιρία να περάσει μια ταλαιπωρημένη από τον πόλεμο ομάδα, με δύο αποτελέσματα, όμως δεν το κάνει, είναι αποτυχία.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει ευθύνη για την πνευματική προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού, διαφωνώντας με την άποψη περί κακής διαχείρισης του χθεσινού παιχνιδιού.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x