Europa League

Τούχελ: «Είμαι ικανοποιημένος»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της Ντόρτμουντ και την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τόμας Τούχελ. «Να μην χαλαρώσουμε», είπε για τη συνέχεια.

Ικανοποιημένος τόσο από την ισοπαλία, όσο και από την εικόνα της Ντόρτμουντ στην Τούμπα έμεινε ο Τόμας Τούχελ. Μιλώντας στον ΟΤΕ TV μετά το τέλος, στάθηκε στα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησαν οι Βεστφαλοί, ενώ έριξε το βάρος στο ντέρμπι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα κόντρα στην Μπάγερν.

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή μας εμφάνιση. Οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν παίξει μαζί, αλλά είχαν καλή απόδοση, βρίσκονταν μεταξύ τους και μένω ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Πλέον, ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπάγερν, το οποίο περιμένουμε εδώ και καιρό με ενδιαφέρον και αγωνία και από το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά».

Για τα ματς που ακολουθούν κόντρα στην Καμπάλα: «Εάν η ομάδα μου δείξει το ίδιο πρόσωπο, έχει την ίδια απόδοση και την ίδια σοβαρότητα τότε έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Το βασικό είναι να μην χαλαρώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x