Κύπελλο Ελλάδας

Oι ενδεκάδες του Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Δείτε τις βασικές ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός έρχονται για δεύτερη φορά σε μερικές μέρες αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Λίγο πριν την αναμέτρηση, έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με μπόλικες αλλαγές σε σχέση με αυτές που χρησιμοποίησαν πρό ολίγων ημερών στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε 8 αλλαγές στο βασικό του σχήμα, μεταξύ των οποίων είναι αξιοσημείωτη η παρουσία του Γκρόζντανιτς στα στόπερ, ενώ συνήθως αγωνίζεται στα χαφ. Από την άλλη, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε 7 αλλαγές στην ενδεκάδα των Σερραίων, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο να παρουσιαστούν «φρέσκες» στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τις ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκρόζντανιτς, Πίτσου, Γκαρθία, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Σουρλής, Ζουγλής, Σίτο, Κρέσπι, Μιριτέλο.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Κατσίκας, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μασαρίποφ, Μπαΐροβιτς.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x