Κύπελλο Ελλάδας

Ίλιτς: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες, υπάρχει φιλοδοξία για την πρόκριση»

Όσα ανέφερε ο Σάσα Ίλιτς στην κάμερα της Cosmote Tv μετά τη νίκη του Ατρομήτου με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Με παλικαρίσια εμφάνιση και ανατροπή, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και έχει σκορ πρόκρισης για ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv, o προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάσα Ίλιτς, στάθηκε στο μεγάλο αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του, τονίζοντας πως υπάρχει φιλοδοξία, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» παραμένει το φαβορί για την πρόκριση.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σάσα Ίλιτς στην κάμερα της Cosmote Tv:
«Πρώτα απ' όλα, είχαμε μια βαριά ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά σήμερα οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, έδωσαν πάνω από το 100%. Έδωσαν μάχες για κάθε μπάλα και κατοχή. Σε μικρές λεπτομέρειες τα πήγαμε καλά και πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Δεν μπήκαμε καλά, είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 25' αρχίσαμε να παίζουμε απλά και βελτιωθήκαμε. Όταν το κάναμε είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο ωραία γκολ. Είχαμε μια καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε τρεις ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες χρειάζεσαι και τύχη.

Παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε πρώτα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Σίγουρα είναι φιλοδοξία μας η πρόκριση, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει ως ακόμα το φαβορί
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x