Κύπελλο Ελλάδας

Καρβαλιάλ: «Τα δώσαμε όλα και είχαμε πολλές ευκαιρίες - Να κάνουμε ό,τι καλύτερο σε πρωτάθλημα και Conference League»

Για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τις ευκαιρίες που χάθηκαν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι των «αιωνίων» ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Δηλώσεις μετά τη λήξη του ντέρμπι των «αιώνιων» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έκανε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, πρόσθεσε ότι πλέον η ομάδα του στρέφεται σε πρωτάθλημα και Conference League, μίλησε για την αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου, ενώ διαφώνησε με δημοσιογράφο για το ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το εάν έχει σκεφτεί το... καταστροφικό σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Σε σχέση με σήμερα και το παιχνίδι αυτό, οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα. Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε σκοράρει στην αρχή αλλά μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δυστυχώς όταν πηγαίνεις στα πέναλτι αυτό είναι το σενάριο. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα και το Conference League».

Για το που κρίθηκε ο αγώνας και την αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου: «Ο Αλεξανδρόπουλος είναι είναι αλήθεια πώς είχε ενοχλήσεις στα πλευρά. Η αλλαγή του όμως έγινε για τακτικούς λόγους και για να είμαστε πιο επιθετικοί με Ποντένσε και Ναβάρο για να νικήσουμε. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε και την άμυνα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν συμφωνώ με την παρατήρησή σας. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x