Κύπελλο Ελλάδας

Νέα απάντηση της ΑΕΚ: «Στη φυλακή βρίσκεται ο συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού»

Το «γάντι» από την προηγούμενη θέση του Ολυμπιακού σήκωσε (ξανά) η ΑΕΚ. Με αφορμή την τοποθέτηση για «τροφίμους φυλακών» η «Ένωση» αναφέρθηκε στον Αιμίλιο Κοτσώνη και την πρόταση εισαγγελέα για ισόβια

Με αμείωτο ρυθμό και όλο και πιο εκρηκτικές τοποθετήσεις συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Μετά την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» όπου μιλούσαν για «παράνομη διοίκηση» στην «Ένωση», κύκλοι της τελευταίας σχολίασαν ότι κανένα μέλος της δικής της διοίκησης δεν είναι υποχρεωμένο να παρουσιάζεται δυο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ακολούθησε τοποθέτηση του Ολυμπιακού, όπου αναφερόταν ότι «κανείς από τη διοίκηση του συλλόγου δεν έχει υπάρξει τρόφιμος φυλακών», με την ΑΕΚ να απαντά εκ νέου, αναφερόμενη στον Αιμίλιο Κοτσώνη και την πρόταση του εισαγγελέα να καταδικαστεί με ισόβια για την υπόθεση του Noor 1.

Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ αναφέρει

«Στη φυλακή βρίσκεται το πρώην στέλεχος και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης με πρόταση για ισόβια από την εισαγγελέα. Και βεβαίως αυτό που όλοι περιμένουμε είναι και την απόφαση της δικαιοσύνης για την ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση.

Η απόφαση δεν θα αργήσει, όσο κι αν προσπαθούν παράξενα κυκλώματα να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν τα γνωρίζουμε. Τα πάντα γνωρίζουμε και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με νέα στοιχεία»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x