Κύπελλο Ελλάδας

Νικολογιάννης: «Θα αλλάξει το τσιπάκι κόσμου και ομάδας η πρόκριση του Παναθηναϊκού - Ντραγκόφσκι η επόμενη μεταγραφή»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έβγαλε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το καπέλο στον Τερίμ, έκανε λόγο για μεγάλη πρόκριση που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στον Παναθηναϊκό και έχρισε τον Ντραγκόφσκι ως επόμενη κίνηση.

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός ανταποκρίθηκε και στα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση που θα τον βοηθήσει πολύ στη συνέχεια, αλλά και σε εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση με βάση τις συνθήκες. Μην ξεχνάμε ότι, μέσα σε επτά ημέρες, έπαιξε τρία ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ανταποκρίθηκε. Για εμένα, με βάση τις ευκαιρίες ήταν καλύτερος στα δύο ματς στο Κύπελλο και έπρεπε να πάρει την πρόκριση χωρίς να φτάσει στα πέναλτι. Ενδιάμεσα όμως, ήταν πολύ καλός και με την ΑΕΚ με εξαίρεση ένα 20λεπτο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Δεν είχε να φέρει έναν παίκτη από τον πάγκο για να του πάρει το παιχνίδι. Σε αυτό, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο στον Τερίμ. Όταν ήρθε, έκανε προπονήσεις στα… κόκκινα, αλλά μόλις είδε ότι υπάρχει κίνδυνος, την έριξε την ένταση. Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Γέμισε πολύ το πρόγραμμα τον Γενάρη, είδα και τους παίκτες του Ολυμπιακού να δυσκολεύονται, δεν είναι εύκολο. Ο Τερίμ έχει κάνει τον Κώτσιρα να είναι ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Είναι έμπνευση δική του, τέλος. Η προσέγγιση του στο χθεσινό ματς ήταν σωστή και θαρραλέα, έχει αρχίσει και κερδίζει πόντους. Η χθεσινή πρόκριση θα αλλάξει το τσιπάκι και του κόσμου και της ομάδας, μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι επόμενη μεταγραφή των «πράσινων» θα είναι πιθανότατα του Ντραγκόφσκι, που θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, και για τον Μπακασέτα ότι υπάρχει αναμονή κάποιων εγγράφων για να ολοκληρωθεί.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε πως, από τους χθεσινούς τραυματίες, μόνο ο Χουάνκαρ δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x