Αγγλία

Τζέραρντ: «Νόριτς, όπως Σίτι…»

Ως τελευταίο παιχνίδι της καριέρας τους πρέπει να αντιμετωπίσουν στην Λίβερπουλ το ματς εναντίον της Νόριτς, καθώς είναι πολύ σημαντικό, όπως τόνισε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ πρέπει να αντιμετωπίσουν την Νόριτς σαν να ήταν η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Όπως ανέφερε, το παιχνίδι της Κυριακής είναι εξίσου σημαντικό όσο και τα υπόλοιπα ματς, μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Νόριτς όπως αντιμετωπίσαμε την Μίλαν το 2005. Πρέπει να ξεχάσουμε τι χρώμα φανέλα φοράνε και να τους αντιμετωπίσουμε σαν να είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο», τόνισε ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας και συνέχισε:

«Πρέπει να ξεχάσουμε το που βρίσκονται και το τι έχουμε κάνει. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Νόριτς σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μας».

Ο 33χρονος Άγγλος πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο, γιατί κοντεύουμε να φτάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν» και κατέληξε:

«Φυσικά και η Μάντσεστερ Σίτι ήταν τεράστια στο «Άνφιλντ», γιατί είναι στην κούρσα του τίτλου μαζί μας, αλλά η Νόριτς τώρα έγινε Σίτι, Τσέλσι, Γιουνάτεντ…»

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x