Super League 2

Έχει (τουλάχιστον) Κορδέρο

Οι τρεις τιμωρημένοι παραμένουν σε καραντίνα, αλλά τουλάχιστον ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή.

Με τις γνώριμες απουσίες -για διαφορετικούς λόγους σε κάθε τριάδα απ’ αυτές- αλλά και μια σημαντική επιστροφή θα πάει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή η ΑΕΚ.

Όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι (με αποτέλεσμα τις γνωστές δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα), οι τρεις παίκτες που είναι τιμωρημένοι για πειθαρχικό παράπτωμα απουσιάζουν απ’ την αποστολή της «Ένωσης».

Μαζί λοιπόν με τους τραυματίες Μάνταλο, Μπρέσεβιτς και Μπακάκη, οι Πεταυράκης, Ρόβας και Ντούνης παραμένουν εκτός πλάνων του «Κολοσσού». Έτσι, το μόνο παρήγορο για ‘κείνον είναι ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Μιγκέλ Κορδέρο, που συμπεριλήφθηκε στους 20 «εκλεκτούς» για το ματς όπου η ΑΕΚ θα προσπαθήσει -έστω κι αργά- να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Γιόχανσον, Κορδέρο, Φαγέ, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Γροντής, Ζόριτς, Πλατέλλας, Ντακόλ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x