Super League 2

Ανακοίνωσε τον Αλχασάν Γουακάσο ο Ιωνικός

Την απόκτηση του Αλχασάν Γουακάσο ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Ενίσχυση στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τον Ιωνικό.

Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλχασάν Γουακάσο, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για τον κρίσιμο δεύτερο γύρο της Super League 2.

Έχει περάσει από την Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ενώ ο τελευταίος του σταθμός πριν τον Ιωνικό ήταν η πορτογαλική, Λεϊσόες.

Να σημειωθεί, δε, πως ο 32χρονος Γκανέζος είναι αδερφός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μουμπάρακ Γουακάσο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:
«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την την έναρξη της συνεργασίας της με τον Alhassan Wakaso.

O νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 32 ετών, με καταγωγή από την Γκάνα και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Ο Wakaso ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Portimonense το 2010 με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2013 στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, καταγράφοντας 69 συμμετοχές και 3 γκολ. Το 2013 αποκτήθηκε από τη Rio Ave με την οποία κατέγραψε 114 συμμετοχές 8 από αυτές στο Europa League, σημειώνοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Παράλληλα, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο δανεικός στην Portimonense (15 συμμετοχές και 2 γκολ) ενώ τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε στη Γαλλία για τη Lorient μετρώντας 15 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα για τη Vitoria Guimaraes SC καταγράφοντας 66 συμμετοχές και 2 γκολ (5 συμμετοχές στο Europa League). Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και από εκεί επέστρεψε στην Πορτογαλία για να αγωνιστεί στην Leixoes.

Καλωσορίζουμε τον Alhassan Wakaso στη μεγάλη οικογένεια του Ιωνικού και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x