Super League 2

Καλαμάτα σε Athens Kallithea: «Ελπίζουμε να μην μπουν στον κόπο να ζητήσουν εισιτήρια στον β’ γύρο»

Η απάντηση της Καλαμάτας στην Athens Kallithea η οποία δεν έδωσε εισιτήρια στη Μαύρη Θύελλα για τους οπαδούς της.

Η Καλαμάτα την Κυριακή (10/12) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Athens Kallithea.

Η Μαύρη Θύελλα σε κάθε εντός έδρας ματς δίνει κανονικά εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες, όπως είχε κάνει και στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη για το Κύπελλο. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ομάδα της Πελοποννήσου ζήτησε εισιτήρια για τους οπαδούς της για να ταξιδέψουν για το ματς της Κυριακής και η Athens Kallithea αρνήθηκε.

Για αυτό τον λόγο η Καλαμάτα τονίζει πως στον δεύτερο γύρο η ομάδα των Νοτίων Προαστίων να μην μπει καν στον κόπο να στείλει αίτημα για εισιτήρια.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η Καλαμάτα:

Πάγια θέση της ΠΑΕ Καλαμάτα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή με την συμμετοχή οπαδών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι.

Γι αυτό τον λόγο πάντα δίνουμε εισιτήρια στις φιλοξενούμενες ομάδες όταν έρχονται στην Καλαμάτα και ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό!

Εννοείται βέβαια ότι και μεις θέλουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας στους εκτός έδρας αγώνες και πάντα ζητάμε εισιτήρια, όπου κι αν παίζουμε.

Δυστυχώς όμως δεν σκέφτονται όλες οι ομάδες όπως εμείς!!!

Την προηγούμενη Δευτέρα μέσω μέιλ επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ Άθενς Καλλιθέα και ζητήσαμε 150 εισιτήρια για τους φιλάθλους μας.

ΥΓ. Επισυνάπτουμε την αλληλογραφία.

Το email της Καλαμάτας

Καλαμάτα:

Η απάντηση της Καλλιθέας

Καλαμάτα:

ΥΓ2. Στο ματς του δεύτερου γύρου πιστεύουμε ότι η Άθενς Καλλιθέα δεν θα μπει καν στον κόπο να στείλει μέιλ ζητώντας εισιτήρια για τους δικούς της φιλάθλους!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x