Super League 2

H αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου

Με 21 ποδοσφαιριστές αναχωρεί σήμερα (08/12) το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκλήρωσε σήμερα (08/12) ο Παναθηναϊκός Β την προετοιμασία του για την αυριανή (08/12, 16:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το ευχάριστο για τον Σωτήρη Αντωνίου είναι πως, με εξαίρεση τον τραυματία Ταβάρες, που ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει.

Στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με την ομάδα των Δωδεκανήσων συμπεριλήφθηκαν οι: Λίλο, Μαργκόνο, Σουρδής, Φικάι, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο, Συμεωνίδης, Καραμπάς, Σαρδέλης, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μαντσίνι, Βουτσάς, Μπιλάλ, Λιούμης και Νταμπίζας.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα προπόνησης των παικτών του Παναθηναϊκού Β περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, τελειώματα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x