Super League 2

Χωρίς Σιδερά κόντρα στο Αιγάλεω ο Παναθηναϊκός Β

Με 22 ποδοσφαιριστές, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Σιδερά, η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για την αυριανή (05/02) αναμέτρηση με το Αιγάλεω.

Ο Παναθηναϊκός Β ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή (05/02, 15:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει για το ματς του «τριφυλλιού» με το «σίτι» τον Σιδερά, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντιθέτως, στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι: Λίλο, Καρακασίδης, Μαργκόνο, Φικάι, Λάμψιας, Προδρομίτης, Μαρτίνης, Τουρκοχωρίτης, Κάτρης, Αθανασακόπουλος, Φουρτάδο,Καραμπάς, Καλοσκάμης, Καρβούνης, Σαρδέλης, Φρόκου, Μαντσίνι, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μπιλάλ, Νταμπίζας και Χατζηιωάννου.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x