Stoiximan Super League

Xωρίς Φούντα, αλλά με Οικονόμου στη Λεωφόρο

Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε εκτός αποστολής, ωστόσο επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα ο Βαγγέλης Οικονόμου που είχε απουσιάσει λόγω τιμωρίας με τον Ατρόμητο.

Με την τελευταία προπόνηση να λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Στην αποστολή δεν θα βρεθεί ο Ταξιάρχης Φούντας που έμεινε εκτός, όπως και ο Μάριος Αντωνιάδης. Αντίθετα επιστρέφει ο Βαγγέλης Οικονόμου που αναμένεται να ξεκινήσει, αντί του Γκιοατά στη βασική ενδεκάδα και αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή σε σύγκριση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εστίασε ιδιαίτερα σε θέματα τακτικής, ενώ επέστησε την προσοχή στο πώς θα αποφύγει τα πουλήματα της μπάλας που θα δώσουν την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να βρει ανοικτούς χώρους.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Αυτοί είναι οι: Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Λάμπρου, Γκιοατά, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Ως προς τη βασική ενδεκάδα αυτή αναμένεται να συνθέσουν οι: Γιαννιώτης, Βλάχος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούρας, Μασούντ, Γεσίλ

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x