Αγγλία

Αντιδράσεις προκάλεσε το επίσημο ντεμπούτο 15χρονου μαθητή με τη Φούλαμ!

Ο 15χρονος Χάρβει Έλιοτ έκανε επίσημο ντεμπούτο με την ομάδα της Φούλαμ, λίγες ώρες μετά από το διαγώνισμα που έγραφε στο σχολείο του, γεγονός που προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Το πρωί διαγώνισμα στο σχολείο του, το βράδυ ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στην ομάδα ανδρών της Φούλαμ. Ο λόγος για τον Χάρβει Έλιοτ, που σε ηλικία 15 ετών, 5 μηνών και 21 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που παίζει με τη φανέλα της Φούλαμ, στην αναμέτρηση με τη Μίλγουλ για το «Carabao Cup», μπαίνοντας ως αλλαγή στο 81ο λεπτό.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις, ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Έλιοτ μόλις μερικές ώρες πριν έγραφε διαγώνισμα στο σχολείο του.

«Το σχολείο είναι το λογικό μέρος να βρίσκεται ένα παιδί στην ηλικία του», έγραφαν πολλοί.

Ούτε τα αγγλικά Μέσα υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του μικρού με τη Φούλαμ. Το «BBC» τόνισε ότι δεν έχει καν την απαιτούμενη ηλικία για να έχει επαγγελματικό συμβόλαιο (το μίνιμουμ είναι τα 16 χρόνια), ενώ θύμισε ότι ο Έλιοτ είχε ήδη κάνει ντεμπούτο σε ένα φιλικό παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, χάνοντας πολλές μέρες από το σχολείο του.

Τον Έλιοτ παρακολουθούν πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων οι Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ντόρτμουν και Σίτι. Γεννήθηκε τον Απρίλη του 2003 και ήταν μόλις δύο μηνών όταν ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε το ντεμπούτο του με την Αγγλία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x