Ελλάδα

Αντωνιάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Χρειάζεται μάζεμα και υπομονή η Εθνική»

Την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική και το τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει αυτή σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Η σταθερότητα είναι αυτό που λείπει τα τελευταία χρόνια από την Εθνική, όπως τόνισε ο Αντώνης Αντωνιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου», με τον Δημήτρη Τσακίρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε πρόβλημα. Οι πολλαπλές αλλαγές των προπονητών και των ποδοσφαιριστών στην Εθνική ομάδα, την ώρα που κλίμα στην ομοσπονδία δεν είναι το καλύτερο, δεν βοηθάνε για να πας μπροστά. Παίζει η εθνική ομάδα και μόνο ένας παίκτης παίζει στην Ελλάδα, οι υπόλοιποι στο εξωτερικό. Πώς θα δώσουμε κίνητρο στους παίκτες; Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να βάζουμε τρία γκολ σε ομάδες όπως το Λίχνενσταϊν. Και η Εθνική της εποχής μου έχει χάσει από τη Μάλτα, αλλά τότε τα γήπεδα ήταν νταμάρια. Έκανες ένα σουτ και έφευγε η μπάλα δέκα μέτρα», σχολίασε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει, σχολίασε: «Χωρίς να υπάρχει οργάνωση, είχε ποδοσφαιρικές αξίες και έπαιζαν εξίσου με τους άλλους. Όταν έπρεπε να γίνουμε ομάδα, τα πράγματα άλλαξαν. Ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος ήξεραν ότι δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με ομάδες όπως η Ισπανία, γιατί έχουν πολλαπλάσια μπάτζετ. Κοίταξαν τα μετόπισθεν και έκλεψαν τα ματς. Με τη φιλοσοφία ότι κλέβω τα ματς βγήκαν τα αποτελέσματα. Τότε το κλίμα ήταν διαφορετικό. Δεν μπορείς να πεις τι πρέπει να γίνει. Χρειάζεται μάζεμα και υπομονή. Πρέπει να πιστέψουμε σε κάποιον προπονητή και να μείνει».

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x