Stoiximan Super League

Αντωνίου: «Από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι αν…»

Ο Σωτήρης Αντωνίου τόνισε ότι η Λαμία είχε πολύ καλή παρουσία σε μεγάλο διάστημα κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στις αναγκαστικές αλλαγές που είχε η ομάδα του.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε γενικές γραμμές ο Σωτήρης Αντωνίου για την εμφάνιση της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα με 2-0. O 44χρονος τεχνικός στάθηκε στις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε και τόνισε ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο η ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που καλούμαστε να δώσουμε στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μου για αρκετό διάστημα είχε πολύ καλή παρουσία. Αν στο πρώτο ημίχρονο οι δύο μας επιθετικοί είχαν καλύτερες κάθετες κινήσεις στο χώρο της αντίπαλης άμυνας, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Πρεσάραμε ψηλά. Μας πήγε πίσω η αναγκαστική αλλαγή του Πλιάτσικα. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, παίζοντας 4-4-2. Έπαιξε επίσης ρόλο η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, με τον Σάλιακα. Ο Σκόνδρας πήγε δεξιά, βρεθήκαμε σε ανισορροπία μέχρι να βρούμε τις θέσεις μας μετά την αλλαγή, αδρανήσαμε και όλα τελείωσαν. Μας έριξε την ψυχολογία. Τη Δευτέρα παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους. Μας έχουν αδικήσει τα αποτελέσματα στην έδρα μας. Έχουμε φτάσει στην πηγή, δεν έχουμε πιει νερό. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στο παιχνίδι της Τρίτης για τον Ολυμπιακό, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση που του έγινε για τους στόχους της ομάδας του: «Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x