Κύπρος

Διέλυσε την ΑΕ Ζακακίου και τη ρίχνει στη δεύτερη κατηγορία η ΑΕΛ

Μια σαρωτική ΑΕΛ διέλυσε 5-1 στην έδρα της ΑΕ Ζακακίου για την όγδοη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και πιθανόν την έριξε στη δεύτερη κατηγορία.

Ακόμα σκοράρει κόντρα στην ΑΕ Ζακακίου η ΑΕ Λεμεσού, η οποία σάρωσε 5-1 στην έδρα της νεοφώτιστης ομάδας για την όγδοη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος, παραμένοντας στο -8 στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού, αφήνοντας την ΑΕΖ στο -15 από την παραμονή κι ουσιαστικά την έριξε στη δεύτερη κατηγορία.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Μακρής στο 20’, Μίντσεφ στο 29’ και στο 67’, Μεντόζα με πέναλτι στο 36’ και Χριστοδούλου στο 94’. Είχε μειώσει στο 87’ σε 1-5 ο Χρήστου λίγο μετά την αποβολή του Οπόλου στο 82’.


ΑΕΖ: Μιροσάβλεβιτς, Παστελλής (Ιωσιφίδης 74'), Αντωνίου, Σλόγκαρ, Χριστοφή (Σαρφό 60'), Σάντος (Ιωσιφίδης 74'), Χατζηβασίλης (Ρουίς 60'), Ντιγκινί, Χρίστου, Σαμπό, Κλε (Σιφναίος 60')

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μεντόγιεβιτς, Παπαφώτης (Μαρς 53'), Μεντόσα (Κανό 65'), Σρντις, Μορέιρα (Χριστοδούλου 74'), Σιλβέστρος, Μίντσεφ (Κολιάς 75'), Μακρής, Νεοφύτου (Θεμιστοκλέους 65')

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x