Ελλάδα

Έβαλε στοπ στο απόλυτο του ΠΑΟΚ και πήρε βαθμό με ανατροπή η ΑΕΚ

Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Women's Football League, με την «Ένωση» να επιστρέφει από το 0-2 κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» που έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 53ο λεπτό.

Αρνήθηκε να τα παρατήσει, τσίμπησε βαθμό και έσπασε το απόλυτο του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον «δικέφαλο του Βορρά» στο γήπεδο των Σουρμένων για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Women's Football League, σε ένα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων, αλλά εκμεταλλεύτηκε την αποβολή της Κοσκερίδου στις αρχές του δευτέρου μέρους και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στην κορυφή με 55 βαθμούς και είναι στο +10 από τον δεύτερο, ΟΦΗ, ενώ και η ΑΕΚ έμεινε στην έκτη θέση με 31 πόντους και στο -2 από την πρώτη τετράδα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και στο 9’ η Γιαννακά είδε ωραία την Ακίντα, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό (10’) οι φιλοξενούμενες σημείωσαν το 2-0 ξανά με την τρομερή Ακίντα.


Η ΑΕΚ χτύπησε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και στο 44’ μείωσε σε 2-1 με την κεφαλιά της Βέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν οι ισορροπίες στο ντέρμπι, αφού ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή της Κοσκερίδου στο 53’.

Εν τέλει η «Ένωση» βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 72’ με ένα υπέροχο σουτ της Χατζηνικολάου, η οποία διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Morris: 2-2

Ημίχρονο: 1-2

Τα γκολ: Βέρα 44', Χατζηνικολάου 72' – Ακίντα 8', 10'

Κόκκινη κάρτα: Κοσκερίδου 53'

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x