Αγγλία

Αγοράζει από Πορτογαλία ο Μουρίνιο

Να ψωνίσει από τον τόπο του σκοπεύει ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα άνθρωποι της Γιουνάιτεντ βρέθηκαν στον αγώνα της Μπενφίκα για να τσεκάρουν κάποιους παίκτες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις παικτών της Μπενφίκα για το ερχόμενο καλοκαίρι και σκάουτερ της ομάδας βρέθηκαν στον αγώνα της Μπενφίκα με τη Μορεϊρένσε για να δουν από κοντά του υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Βίκτορ Λίντελοφ αποτελεί τον πρώτο στόχο για τους «κόκκινους διαβόλους». Πρόκειται για έναν πολύ καλό αμυντικό μέσο, ικανό να αγωνισθεί σε αρκετές θέσεις πίσω από το κέντρο. Είναι μόλις 22 ετών και είναι εκπληκτικός στο μοίρασμα παιχνιδιού, παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην ανασταλτική λειτουργία της Μπενφίκα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και αν ο Μουρίνιο δώσει το τελικό «οκ» για τη μεταγραφή, η αγγλική ομάδα θα πρέπει να πληρώσει γύρω στα 20 εκατομμύρια, για να τον κάνει δικό της.

Δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Σεμέδο. Είναι δεξί φουλ μπακ όμως μπορεί να αγωνισθεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με αρκετή αξιοπιστία. Ο 23χρονος Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, όμως άπαξ και μπει στο μάτι του «Special One» δύσκολα η Μπενφίκα θα καταφέρει να πει όχι στα σχεδόν 15 εκατομμύρια, που θα δώσει η Γιουνάιτεντ για τον νεαρό άσο.

Τελευταίο όνομα στη λίστα μας είναι αυτό του τερματοφύλακα Έντερσον. Ο 23χρονος έχει τα φόντα για να γίνει πρώτης κλάσης κίπερ, κάτι που έχουν ήδη συνειδητοποιήσει αρκετές μεγάλες ομάδες. Ο Βραζιλιάνος όμως έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2023, γεγονός που φανερώνει το πόσο πιστεύει η Μπενφίκα σε αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση διακρίνουμε πως ο Μουρίνιο στοχεύει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αν και έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια, δεν θα πουν όχι στο ενδεχόμενο να αγωνισθούν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, υπό τις οδηγίες ενός εκ των κορυφαίων προπονητών. Η Μπενφίκα από τη μεριά της δύσκολα θα επιτρέψει να πωληθούν όλοι αυτοί, όμως είναι σίγουρο πως τα χρήματα που μπορεί να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα βάλουν τους ιθύνοντες της ομάδας σε δεύτερες σκέψεις.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x