Europa League

Αϊντάρεβιτς: «Μπορούμε την πρόκριση στο Κίεβο»

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και πως μπορεί να προκριθεί στο Κίεβο στάθηκε ο Αστρίντ Αϊντάρεβιτς μετά το 1-1 της «Ένωσης» με την Ντιναμό.

Ο Κοσσοβάρος μέσος και σκόρερ του τέρματος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως έβαλαν περισσότερη ένταση στο πρώτο ημίχρονο και θεωρεί πως μετά την ισοφάριση, έδειξαν πως θα μπορούσαν να νικήσουν απόψε. Πιστεύει πως δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην ουκρανική πρωτεύουσα και πως ο ρόλος του είναι να βοηθά όταν του το ζητά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε καλά, με ένταση στον αγώνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν σίγουρα καλύτεροι από την Ντιναμό και δεν ξέρω πως μπήκε το γκολ της στο πρώτο ημίχρονο. Με την ισοφάρισή μας δείξαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά προσπαθήσαμε πολύ. Πάμε στο Κίεβο για τη νίκη, αν χρειαστεί να σκοράρουμε δύο φορές, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έτσι είναι αυτά τα ματς και θα πάμε εκεί για τη νίκη και την πρόκριση.

Ο ρόλος μου στην ΑΕΚ είναι να μπαίνω και να βοηθάω, να κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής. Είμαι επιθετικός μέσος, αλλά παίζω ανασταλτικός μέσος όποτε χρειάζεται, είμαι έναν χρόνο στην ομάδα, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και αγωνίζομαι όπου με χρειαστούν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να συμμετέχει και να διακρίνεται σε τρεις διοργανώσεις, αυτός είναι ο ρόλος μας και πρέπει να το συνηθίσουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x