Stoiximan Super League

Άιλερς: «Ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου»

Τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε με ποστάρισμά του στο Instagram, ο νέος παίκτης της «Ελαφράς ταξιαρχίας» Τζάστιν Άιλερς.

Παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί από χθες και επίσημα ο Τζάστιν Άιλερς.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Παράλληλα, λίγο αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Instagram, όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως θα έχει για προπονητή έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύεται και του δίνει αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά:

Νέα ομάδα, νέα περιπέτεια, νέα εμπειρία

Είναι το κατάλληλο βήμα στην κατάλληλη στιγμή. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και είναι σημαντικό για μένα, ότι έχω ένα προπονητή που θα μου δώσει χρόνο και πάνω από όλα την αυτοπεποίθηση να ξαναβρώ τον παλιό καλό μου εαυτό. Δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και δυστυχώς δεν ήμουν στο υψηλό επίπεδο ώστε να δείξω τη μπορώ να κάνω. Τώρα είναι μία νέα αρχή. Νέα χώρα, νέος πολιτισμός και μία νέα εμπειρία. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x