Europa League

Αισιόδοξος ο προπονητής της Γκαμπάλα

Ο Ρόμαν Γκριγκόρτσουκ δήλωσε αισιόδοξος ότι η Γκαμπάλα θα καταφέρει να πάρει την νίκη αύριο απέναντι τον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε»... Ο Ρόμαν Γκριγκόρτσουκ στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Europa League εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Γκαμπάλα θα καταφέρει να πάρει την νίκη.

Ωστόσο για την πρόκριση ο επεσήμανε ότι δεν είναι στο χέρι της ομάδας του, καταλήγοντας ότι ακόμη και αν δεν έρθει η φετινή χρονιά είναι σημαντική καθώς έδωσε μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις στους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ουκρανός προπονητής της Γκαμπάλα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι :

«Η βροχή είναι το λιγότερο πρόβλημα για μας. Η κατάσταση στο μέτωπο των τραυματιών έχει βελτιωθεί, ωστόσο θα ρισκάρουμε με παίκτες που θα μπουν στην ενδεκάδα μια και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Εκτός ομάδας είναι ο Ντοντό. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη, αν γίνεται και με καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε. Για τέτοια παιχνίδια ζεις στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε μας και στους αντιπάλους καλή τύχη».

Για το αν έχουν κίνητρο :

«Μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. Θα το ξέρουμε από πριν. Θέλουμε νίκη της Μπορούσια. Αν έρθουν όλα ιδανικά, σε συνδυασμό με δική μας νίκη θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την πρόκριση. Πριν από 4-5 χρόνια δεν σκεφτόμασταν ότι δυο ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν θα έπαιζαν στο Europa League. Κερδίσαμε εμπειρίες και παραστάσεις, ενώ έχουμε χάσει βαθμούς. Θέλω να κριθεί η πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Προσωπικά ξέρω από τέτοια παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x