Ιταλία

Ακόμη τέσσερα «ύποπτα» ματς της Φροζινόνε

Μετά από έρευνα των αρχών για χειραγώγηση στο Νάπολι-Φροζινόνε 4-0 (με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων), εξετάζονται άλλα τέσσερα μας των «καναρινιών» ως ύποπτα. Δείτε ποια είναι αυτά!

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία η πληροφορία ότι το Νάπολι-Φροζινόνε 4-0 είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκαν πολύ υψηλά πονταρίσματα πριν την έναρξη του αγώνα στο να αποβληθεί κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων, πράγμα που συνέβη στο 13ο λεπτό, όταν ο Μίρκο Γκόρι έβρισε τον διαιτητή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Την υπόθεση έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο εισαγγελέας, ο οποίος εξετάζει τα υπάρχοντα στοιχεία.

Ωστόσο, η εφημερίδα «La Repubblica» αναφέρει πως οι ιταλικές αρχές εξετάζουν ακόμη τέσσερα ματς της Φροζινόνε, τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να έχουν χειραγωγηθεί. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια τα οποία εξετάζονται είναι τα Φροζινόνε-Μίλαν 2-4, Φροζινόνε-Νάπολι 1-5, Τζένοα-Φροζινόνε 4-0, Βερόνα-Φροζινόνε 1-2.

Στα παραπάνω παιχνίδια υπάρχει περίεργος και αρκετά μεγάλος στοιχηματισμός, τόσο πριν τα ματς όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Παράλληλα, εκτός από τα 5 ματς της Φροζινόνε εξετάζονται και 11 παιχνίδια της Lega Pro. Στα περισσότερα εξ αυτών συμμετέχει η Μεσίνα, ενώ εμφανίζεται αρκετές φορές και το όνομα της Κατάνια (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα παιχνίδια έχουν χειραγωγηθεί).

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x