Κύπρος

Λυτρωτής Τιτζανί στις καθυστερήσεις, έδωσε «διπλό» παραμονής στην Κατωκοπιά!

Με γκολ του Τιτζανί στα τελευταία λεπτά, η Δόξα Κατωκοπιάς πήρε σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακα για την 4η αγωνιστική των playouts του κυπριακού πρωταθλήματος.

Νίκη-μισή κατηγορία στο τέλος για την Δόξα Κατωκοπιάς!

Η ομάδα του Κώστα Σάκκα με «ήρωα» τον Τιτζανί Ανάανε επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Ακρίτα Χλώρακα και με 30 πόντους ανέβηκε στην 4η θέση των playouts του κυπριακού πρωταθλήματος, αυξάνοντας τη διαφορά στους οχτώ βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Απ’ την άλλη πλευρά, η Ακρίτα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 14 βαθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα «αποχαιρετήσει» τη μεγάλη κατηγορία.

Το προβάδισμα στο σκορ πήραν οι γηπεδούχοι στο 34’ όταν ο Γαβριήλ «έπιασε» με το αριστερό ένα φαλτσαριστό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Σισκόφσκι, για ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν αρχικά στο 69’ με τον Ασάντε που πέτυχε το τέταρτο του τέρμα με τη φανέλα της Δόξας.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιράζονταν το βαθμό της ισοπαλίας, ο Τιτζανί Ανάανε σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας μια τεράστιας σημασίας νίκη στην Κατωκοπιά και τη «μάχη» που δίνει για να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό, την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Η 4η αγωνιστική των playouts:

Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα Πολ 1-0 (22’ Ντορεγκαράι)

Ακρίτας Χλώρακας-Δόξα Κατωκοπιάς 1-2 (34’ Γαβριήλ – 69’ Ασάντε, 90+1’ Τιτζανί)

Κυριακή 09/04

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ένωση Νέων Παραλιμνίου (17:00)

ΑΕ Λεμεσού-Ανόρθωση (19:00)

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x