Πορτογαλία

Το… report του Ζέκα για τον Αλεξανδρόπουλο στους Πορτογάλους

Ο Ζέκα σκιαγράφησε στους Πορτογάλους τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε μετακίνηση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλεξανδρόπουλος με τα μάτια του Ζέκα. Ο 33χρονος μέσος μίλησε στο «Radio Renascenca» και ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του νεαρού άσου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Είναι παίκτης box to box, οκτάρι. Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος είναι πάντα “παρών” στις μονομαχίες, του αρέσει να παίρνει την μπάλα και να “σπάει” τις γραμμές. Είναι πολύ καλός σωματικά. Νομίζω ότι έχει το στυλ των κεντρικών χαφ της Σπόρτινγκ, λόγω του συστήματος που παίζει», σχολίασε για τον χαφ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο έχει εικόνα λόγω Εθνικής.

Παράλληλα, για τη πιθανή συνεργασία (εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή) που θα έχει ο Αλεξανδρόπουλος με τον προπονητή των «λιονταριών», ο μέσος της Κοπεγχάγης επεσήμανε: «Είναι ένας καλός νέος παίκτης. Έχει την ποιότητα και πιστεύω ότι αν πάει στη Σπόρτινγκ θα γίνει καλύτερος παίκτης στα χέρια του μίστερ Αμορίμ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x