Αγγλία

Άλισον: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στη Λίβερπουλ»

Αρκετά «προσγειωμένος» παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Άλισον Μπέκερ για τις προδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για τη φετινή πορεία της Λίβερπουλ.

Τη φετινή σεζόν η Λίβερπουλ φαίνεται πιο ικανή από ποτέ να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League μέχρι τέλους μετά από 29 ολόκληρα χρόνια.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει, μεταξύ άλλων, και η παρουσία του Άλισον Μπέκερ κάτω από την εστία των «κόκκινων». Ο 26χρονος κίπερ έχει προσδώσει ασφάλεια και ηρεμία στα «μετόπισθεν» της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας βοηθήσει σημαντικά στην έως τώρα πορεία της ομάδας.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος γκολκιπερ σε συνέντευήξ του στάθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα της Λίβερπουλ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ σχολίασε και τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργούνται για κάτι καλό, κρατώντας «χαμηλά» την μπάλα.

«Υπάρχουν ήδη μεγάλες προσδοκίες για εμάς, δεδομένου της ποιότητας μας. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε καθώς είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα και έχουμε μόνο μία ήττα στο Champions League, έχοντας πάρει σημαντικά αποτελέσματα», τόνισε.

«Πιστεύω πως είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς να είμαστε ενθουσιασμένοι. Πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα λόγο της δεδομένης ποιότητας των άλλων ομάδων. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά συνεχίζοντας της καλές μας εμφανίσεις», ανέφερε.

«Γνωρίζουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε και άλλο μέσα στη χρονιά, τόσο σε τεχνικό όσο και σε τακτικό κομμάτι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση μας. Να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε, έτσι όταν οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν «κοιλιά» εμείς να μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x