Stoiximan Super League

Άλλη ΑΕΚ μετά τη διακοπή

Πιο… γεμάτη θα είναι η ΑΕΚ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων. Ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν.

Η ΑΕΚ έβγαλε… ατσαλάκωτη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο πήγε με αρκετές και σημαντικές απουσίες και πλέον το μυαλό είναι στα ματς μετά τη διακοπή.

Στην Ένωση επικρατεί αισιοδοξία για καλύτερη εικόνα από την επανέναρξη (μετά τα ματς των εθνικών ομάδων) του πρωταθλήματος και μετά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ποντάρει στις επιστροφές που θα υπάρξουν. Η Ένωση είναι στο -3 από την κορυφή και τους ΠΑΟΚ-Ατρόμητο, έχοντας δώσει δύσκολους αγώνες, στους οποίους παρουσιάστηκε… λαβωμένη. Ειδικά κόντρα τους «ερυθρόλευκους».

Εφόσον, δεν σημειωθεί και πάλι κάποια… αναποδιά, ο 49χρονος τεχνικός θα έχει περίπου συν μισή ντουζίνα παίκτες στη διάθεσή του, καθώς Μάνταλος, Οικονόμου, Άλεφ, Αλμπάνης, Μπογέ (έπαιξε ως αλλαγή στο ντέρμπι) θα είναι διαθέσιμοι, ενώ σε καλό δρόμο είναι και η περίπτωση του Πόνσε. Ο στόχος είναι να προλάβει ο Αργεντινός το ματς με την Μπάγερν για το Champions League στις 23 Οκτωβρίου.

Φυσικά, στους «κιτρινόμαυρους» επικρατεί προβληματισμός και για το θέμα των τραυματισμών, όπως έχει μεταφέρει ο Κώστας Κετσετζόγλου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 από το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x