Stoiximan Super League

Άλλος ένας «τελικός» για τον ΠΑΟΚ

Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μέχρι το τέλος της σεζόν βλέπουν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα υποδέχεται την ΑΕΛ στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας επιθυμεί να επιστρέψει απόψε ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ΑΕΛ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και το «τρίποντο» μοιάζει μονόδρομος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κάπως έτσι εξελίσσεται ακόμη μία αναμέτρηση σε τελικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πως κάθε παιχνίδι για εκείνον έχει ξεχωριστή σημασία και καλείται να αποδείξει πως αντέχει να σηκώσει το βάρος της πίεσης του πρωταθλητισμού.

Όπως είναι γνωστό, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίσει πολλές φορές στους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι κόντρα στους Θεσσαλούς, ώστε η ομάδα να μην κάνει κάποια γκέλα που θα δώσει δικαιώματα στους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάχοφ και ο Μαουρίσιο, με τον Κάμπος και τον Μακ στα πλάγια της επίθεσης. Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Πέλκας και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x