Stoiximan Super League

Άλτμαν: «Να ανταποδώσω την στήριξη των οπαδών»

Την ανάγκη να παίξει καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να ανταποδώσει τη στήριξη και την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού τόνισε ο Όμρι Άλτμαν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Όμρι Άλτμαν αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά στο γήπεδο της Λεωφόρου και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του τριφυλλιού (ήταν εκ των κορυφαίων) για την καλή του απόδοση.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Άλκμααρ ο Ισραηλινός τόνισε πως οφείλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να ανταποδώσει την αγάπη και την στήριξη που παίρνει από τον κόσμο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αγωνιστικό μέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όμρι Άλτμαν:

Για το παιχνίδι με την Άλκμααρ: «Ήταν ένα καλό και δυνατό ματς για εμάς αυτό το φιλικό. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι διότι ξεκινάει κι επίσημα η χρονιά και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Για τα ματς με την Καμπάλα: «Δεν ξέρω προσωπικά κάτι για τον αντίπαλό μας. Αλλά για να βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα».

Για την πρώτη του εμφάνιση στο γήπεδο της Λεωφόρου: «Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα για εμένα. Μου αρέσει να εισπράττω την αγάπη του κόσμου και πρέπει να παίξω καλό ποδόσφαιρο ούτως ώστε να ανταποδώσω τη στήριξη των οπαδών»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x