Super League 2

Αμφίβολος ο Κούσας για Σπάρτη

Πρόβλημα στον προσαγωγό έχει ο Κούσας και πιθανώς να λείψει από το κυριακάτικο ματς του Ηρακλή, σε αντίθεση με τον Χιντζίδη, παρά το χτύπημα του στο γόνατο.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα προπονήθηκαν σήμερα (23/11) οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, ενόψει της Κυριακάτικης (25/11) αναμέτρησης με την Σπάρτη στο Καυτανζόγλειο, για την 6η αγωνιστική της Football League.

Σ’ ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Γιώργος Κούσας έχει μία επιβάρυνση στον προσαγωγό γεγονός που ενδεχομένως να του στερήσει τη συμμετοχή στο επόμενο παιχνίδι, ενώ ένα χτύπημα στο γόνατο έχει και ο Στράτος Χιντζίδης, για το οποίο όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία από την πλευρά του ιατρικού τιμ του «γηραιού».

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πέτρος Κανακούδης, που «ανεβάζει» καθημερινά στροφές προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, μετά το τέλος της οποίας ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x