Σκωτία

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Τα έφερε «τούμπα» κόντρα στη Χαρτς με buzzer beater η Αμπερντίν!

Την 4η νίκη της στην σκωτσέζικη Premiership πανηγύρισε η Αμπερντίν καθώς με γκολ του Κλάρκσον στο 92' επικράτησε 2-1 της Χαρτς για την 17η αγωνιστική. Νίκη 3-1 για τη Ρέιντζερς κόντρα στη Νταντί.

Ψυχωμένη Αμπερντίν ανάσανε με buzzer beater! Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Χαρτς στην έδρας της όμως με επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη της (2-1) στη φετινή Premiership της Σκωτίας και να μπει ξανά σε τροχιά playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με τον Σάκλαντ και πήγαν με το υπέρ τους 1-0 στα αποδυτήρια. Μόλις οκτώ λεπτά μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο η Αμπερντίν με τον συνήθη ύποπτο Μιόβσκι ισοφάρισε σε 1-1. Ο από μηχανής ήρωας ήταν στο 90'+2' ο Κλάρκσον ο οποίος με πλασέ υπέγραψε την ολική ανατροπή.

Σημαντική νίκη και για τη Ρέιντζερς η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της μόνιμα πρωτοπόρου Σέλτικ! Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν, υπέστη σοκ στο 5' όταν ο Μπακαγιόκο άνοιξε το σκορ παγώνοντας το «Άιμπροξ».

Ωστόσο οι γηπεδούχοι με τα γκολ των Ντέσερς στο 20', Τάβερνιερ στο 26' και Σίμα στο 34' κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να διατηρήσουν το 3-1 ως το τέλος παρότι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Σιφουέντες στο 45'+6'.

Από κοντά και η Σεντ Μίρεν. Ο σύλλογος του Πέισλι, δεν βρήκε καμία αντίσταση απέναντι στη Ρος Κάουντι και με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 2-0 και πλέον είναι στην 3η θέση με 25 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/12

Αμπερντίν-Χαρτς 2-1
Λίβινγκστον-Χιμπέρνιαν 0-1
Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνσον 1-1
Ρέιντζερς-Νταντί 3-1
Σεντ Μίρεν - Ρος Κάουντι 2-0

Κυριακή 10/12

Κιλμάρνοκ-Σέλτικ 14:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x