Σκωτία

Ματσάρα, τρομερές συγκινήσεις και τελικά χορταστική ισοπαλία στο συναρπαστικό Old Firm!

Σε ένα συναρπαστικό Old Firm, Ρέιντζερς και Σέλτικ ήρθαν ισόπαλες 3-3, σε ένα απίθανο ντέρμπι γεμάτο συγκινήσεις!

Σκορ και θέαμα στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρείντζερς και Σέλτικ που διεξήχθη στο «Ibrox», για την 32η αγωνιστική της σκωτσέζικης Premiership!

Οι φιοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, αλλά είδαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίζουν στο 86', πριν πάρουν εκ νέου στο προβάδισμα με γκολ στην αμέσως επόμενη φάση, για να έρθει ο Ματοντό να διαμορφώσει το τελικό 3-3 με το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Έτσι, χάρη στον βαθμό της ισοπαλίας που έσωσε στο φινάλε του Old Firm, η Ρέιντζερς παρέμεινε στο -1 από τη μεγάλη της αντίπαλο, έχοντας όμως δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το ντέρμπι ξεκίνησε ιδανικά για τη Σέλτικ, η οποία προηγήθηκε μόλις 21 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, με τον Ταβερνιέρ να μην μπορεί να διώξει την μπάλα και με τον Μαέντα να χρίζεται σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο 34', με τον Ο'Ράιλι να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι, πριν η Ρέιντζερς βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο.



Αρχικά, στο 55', ο Ταβερνιέρ σκόραρε και εκείνος από την άσπρη βούλα μειώνοντας σε 2-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντέσερς ισοφάρισε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ που έγινε νωρίτερα στον χώρο του κέντρου. Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σίμα στο 86', πριν δουν τον Άιντα να δίνει ξανά το προβάδισμα στη Σέλτικ, στο 88'! Ωστόσο, οι συγκινήσεις δεν τελείωσαν εκεί, με τον Ματοντό να σκοράρει με πανέμορφο σουτ στο 90'+3, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x