Σκωτία

Η Ρος Κάουντι σόκαρε τη Ρέιντζερς και η Σέλτικ έγινε αφεντικό για τον τίτλο!

Ήττα-σοκ για την Ρέιντζερς με 3-2 από τη Ρος Κάουντι, η οποία έκανε τεράστιο δώρο στη Σέλτικ, που γίνεται το αφεντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αυτοκτόνησε για το πρωτάθλημα η Ρέιντζερς!

Οι «προτεστάντες» γνώρισαν την ήττα-σοκ από τη Ρος Κάουντι με 3-2 για την 33η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και έτσι η Σέλτικ έγινε το απόλυτο αφεντικό για την κατάκτηση του τίτλου.

Και αυτό διότι είναι στην πρώτη θέση με 78 βαθμούς και στο +4 από την ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ που παρέμεινε στους 74 πόντους, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, κάτι που σημαίνει ότι τώρα δεν εξαρτιέται από το χέρι της η υπόθεση για το πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, η Ρέιντζερς προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Μπάλντουιν στο 15’, με τους γηπεδούχους να κάνουν εκρηκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος: ο Μάρεϊ ισοφάρισε στο 47’ σε 1-1 και ο Χάρμον έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 50’ για το 2-1.

Η Ρος Κάουντι έπιασε στον ύπνο την Ρέιντζερς και πήρε αέρα δύο τερμάτων στο 69’ με τον Σιμς για το 3-1. Ο Ταβερνιέ μείωσε σε 3-2 με εκτέλεση πέναλτι στο 89’, αλλά ήταν πολύ αργά για τους «προτεστάντες», που γνώρισαν μια ήττα, η οποία μπορεί να τους στερήσει τον τίτλο.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Σάββατο (13/04)
Σεντ Τζόνστον-Κιλμάρνοκ 0-2
Μάδεργουελ-Χιμπεριάν 1-1
Χαρτς-Λίβινγκστον 4-2
Σέλτικ-Σεντ Μίρεν 3-0
Αμπερντίν-Νταντί 0-0

Κυριακή (14/04)
Ρος Κάουντι-Ρέιντζερς 3-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x