Stoiximan Super League

Ανακοινώνει παίκτη η ΑΕΛ

Έτοιμοι να ανακοινώσουν παίκτη παρουσιάζονται οι «βυσσινί». Εν τω μεταξύ, η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Κοντά στην ανακοίνωση μεταγραφής παρουσιάζεται η διοίκηση της ΑΕΛ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, πρόκειται για 21 ετών επιθετικό από τη χώρα των Βαλκανίων που θα ανακοινωθεί σύντομα από τους «βυσσινί».

Εν τω μεταξύ, η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Αντνάν Αγκάνοβιτς (φωτογραφία) και αναφέρθηκε στον Κροάτη μέσο με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι οπαδοί μας, το ΔΣ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με τα πιο θερμά λόγια τον Αντνάν Αγκάνοβιτς.

Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς από τον Ιανουάριο του 2017 που ήρθε στην ομάδα μας απετέλεσε τον πραγματικό ηγέτη τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο.

Οι υψηλού επιπέδου αρχές και νοημοσύνη του και η αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή και η αποχώρηση του για τον απρόοπτο αυτό σοβαρό λόγο μας λύπησε γιατί στη δύσκολη αυτή περίοδο που ξαναφτιάχνουμε τη μεγάλη ΑΕΛ βήμα βήμα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Αγκάνοβιτς μας βοήθησαν ώστε να ξαναγίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Super League.

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.

Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x