Stoiximan Super League

Ανακοίνωση με… μπηχτές προς τους οπαδούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με ανακοίνωσή του, ο Απόλλων Σμύρνης κάνει λόγο για… ασέβεια προς το πρόσωπο της διοίκησης από τους οπαδούς επειδή δεν αγόρασαν διαρκείας.

Ανακοίνωση με αποδέκτες τους οπαδούς της ομάδας, εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Στην σχετική ανακοίνωση, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ευχαριστεί τους 250 φιλάθλους που προμηθεύτηκαν τα διαρκείας τους και στη συνέχεια απευθύνεται προς τους υπόλοιπους που δεν έπραξαν κάτι αντίστοιχο, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς το πρόσωπο της διοίκησης.

Παράλληλα, καλεί τους φιλάθλους την ερχόμενη Δευτέρα (4/9, 19:00) στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Η ανακοίνωση

Θέλουμε να συγχαρούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας καθώς και τους φιλάθλους του Πανιωνίου για την εξαιρετική πρωτοβουλία που πήρανε να προσφέρουνε εικόνες πολιτισμού και πνεύμα αλληλεγγύης στον αγώνα της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Καλούμε τους φιλάθλους και τους συνδέσμους των φιλάθλων της ομάδας, τη Δευτέρα στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων (Κηφισίας 64 και Πρεμετής) σε συνάντηση για να γίνει συζήτηση όλων των θεμάτων της ομάδας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 250 Απολλωνιστές που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας, ένα νούμερο μάλλον απογοητευτικό, που δείχνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τις θυσίες που γίνονται προκειμένου η ομάδα μας να ανακτήσει την παλιά της αίγλη, κάτι που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας σχετικά με το μέλλον της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x