Ελλάδα

«Ανεβάζουν» παίκτες της Ελπίδων στην Εθνική Ανδρών

Εκτός τελικής φάσης του Euro 2019 έμεινε η Εθνική Ελπίδων, που ηττήθηκε δύο φορές από την Αυστρία. Αναστασιάδης και Μπασινάς βρέθηκαν στην Αυστρία και τσέκαραν τους νεαρούς διεθνείς.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης και ο τεχνικός διευθυντής, Άγγελος Μπασινάς ταξίδεψαν τη Δευτέρα με προορισμό το Σεντ Πόλτεν και παρακολουθήσουν τη ρεβάνς της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Αυστρία το βράδυ της Τρίτης.

Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Αναστασιάδη-Μπασινά να δουν τη νέα γενιά του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Εξάλλου, το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει στρέψει την προσοχή του στην επόμενη μέρα και στα προκριματικά του Euro 2020 μετά την αποτυχημένη πορεία στο UEFA Nations League. Σε μια διοργάνωση που θα δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες από την Κ21 να περάσουν το κατώφλι της Εθνικής Ανδρών.

inner

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός και ο αμυντικός χαφ της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι έχουν κληθεί στη «γαλανόλευκη» επί των ημερών Μίχαελ Σκίμπε.

inner

Την ίδια στιγμή, ο πρώτος σκόρερ στη φετινή Super League, Ευθύμης Κουλούρης έχει κερδίσει μία θέση στο βασικό κορμό της Εθνικής Ανδρών, ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιμίκας στις αναμετρήσεις του Οκτωβρίου με Ουγγαρία και Φινλανδία. Βεβαίως, υπό παρακολούθηση είναι και οι: Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάννης και Λάζαρος Λάμπρου.

Υ.Γ. Παραμονή του ματς με την Εσθονία, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε φραστικό επεισόδιο με ποδοσφαιριστή στην προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Όχι όμως με τον Κώστα Μήτρογλου…

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x