Ισπανία

Άνετα στους «8» η Εσπανιόλ, με δύο ισοπαλίες πέρασε η Μπέτις

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Εσπανιόλ που επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 3-1. Με δύο ισοπαλίες χάρη στα εκτός έδρας γκολ, προκρίθηκε η Μπέτις.

Άνετη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Εσπανιόλ μετά τη νίκη της με 3-1 κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-2 το πρώτο ματς). Οι Καταλανοί, με δύο πέναλτι έβαλαν τις βάσεις από νωρίς και δεν κινδύνεψαν στο ματς.

Ο Πιάτι στο 34’ ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα για το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πάλι την εσχάτη των ποινών, με τον Ιγκλέσιας αυτή τη φορά να είναι ψύχραιμος για το 2-0.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο ματς και έφτασαν στο γκολ με τον Τσουκβέζε να μειώνει σε 2-1. Ο Ιγκλέσιας όμως έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή, διαμορφώνοντας στο 74ο λεπτό το 3-1 για την Εσπανιόλ.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά, εξασφάλισε και η Ρεάλ Μπέτις μετά το τελικό 2-2 απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα». Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν την πρόκριση χάρη στα δύο εκτός έδρας γκολ, με τον Λορέν στο 70’ να πετυχαίνει το χρυσό γκολ της πρόκρισης (0-0 το πρώτο ματς).

Η Μπέτις άνοιξε το σκορ με τον Κανέλες στο 37’ να κάνει το 0-1, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ζουμπέλντια τρία λεπτά αργότερα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η ομάδα του Κίκε μάλιστα, έκανε την ανατροπή και πήρε κεφάλι στο ματς με τον Μερίνο να κάνει το στο 62ο λεπτό.

Όμως στο 70’ ο Λορέν, μετά από λάθος της άμυνας, πλάσαρε ιδανικά για το τελικό 2-2, που έστειλε την ομάδα της Σεβίλλης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x