Stoiximan Super League

Ανοίγει ξανά ο δρόμος της… Κίνας για Εμενίκε

Νέα σενάρια για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος παρουσιάζεται να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο κάποιας ομάδας από την Κίνα.

Στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού παραμένει ο Εμάνουελ Εμενίκε, παρότι έχει δοθεί ως δανεικός στη Λας Πάλμας ως το καλοκαίρι.

Νέα δημοσιεύματα στη Νιγηρία ανέφεραν πως ο Αφρικανός επιθετικός έφυγε από την Ισπανία, προκειμένου να πάει να δει έναν δικό του γιατρό για το πρόβλημα στο γόνατό του, ενώ παράλληλα προέκυψε ενδιαφέρον από την Κίνα για την περίπτωσή του.

Μάλιστα, στην πατρίδα του διεθνούς άσου υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος δίνει στον παίκτη 5 εκατ. ευρώ συμβόλαιο για έναν χρόνο!

Και το ρεπορτάζ προσθέτει πως ο Εμενίκε θα κάνει ό,τι πρέπει για να πάρει φέτος μεταγραφή, με τη μεταγραφική περίοδο στο κινεζικό πρωτάθλημα να ανοίγει στις 18 Ιουνίου (μέχρι τις 13 Ιουλίου).

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό, ενώ εκείνο που λέγεται είναι πως τον Γενάρη δεν ήρθε κάποια επίσημη πρόταση για τον Νιγηριανό, λόγω των αμφιβολιών που υπήρχαν για τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x